Een prepaid mastercard® van Payoneer

Je kent waarschijnlijk wel de creditcard Mastercard®. Dat is een kredietkaart waarmee je kunt betalen op allerlei locaties zoals restaurants en benzine pompstations, maar waarmee je ook een auto kunt huren en in een webshop bestellingen kunt doen. Bij de creditcard Mastercard® worden de betalingen periodiek afgeschreven van de aan de kaart gekoppelde bankrekening. Er wordt dus als het ware op krediet gekocht. Een variant op deze kredietkaart is de Payoneer card. Deze kaart kan gewoon gebruikt worden als een creditcard, maar met als grote verschil dat er niet op krediet gekocht wordt. Je moet namelijk eerst zelf zorgen dat er voldoende saldo op de Payoneer card komt te staan. Even opwaarderen en de kaart is klaar voor gebruik.


Payoneer Prepaid Card

Net als voor het gebruik van andere creditcards, wordt er ook voor het gebruik van de Payoneer Prepaid Card een jaarlijkse vergoeding gevraagd. Bij de aanvraag van de prepaid betaalkaart wordt er bovendien geen eenmalige vergoeding in rekening gebracht voor de uitgifte van de prepaid card. Indien er met deze betaalkaart contact geld opgenomen wordt, worden er eveneens kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn echter zeer laag en zijn ten aanzien van het gemak van de prepaid Mastercard® dan ook te verwaarlozen. Extra gemak wordt geboden doordat er door iedereen een card aangevraagd kan worden en geld op de kaarten onderling kan worden overgemaakt. Zo kan ook je partner of je kind gebruik maken van alle voordelen die de Payoneer card te bieden heeft. Het saldo kan op verschillende manieren opgewaardeerd worden zoals via overschrijving.


  • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !