Prepaid Creditcard direct aanvragen

Online een creditcard aanvragen

Een creditcard is onmisbaar als je een auto wilt huren en zeer praktisch als je overal en altijd een efficiënt betaalmiddel bij de hand wenst te hebben. Het aanvragen van een creditcard is heel simpel en kan online gedaan worden. Bij het aanvragen van een creditcard kan er onderscheid gemaakt worden tussen de zogenaamde creditcard en de zogenoemde debitcard. Voor het aanvragen van een creditcard worden er strengere voorwaarden gehanteerd als bij de debitcard. Dat heeft namelijk te maken met het feit dat er bij reguliere creditcards gebruik wordt gemaakt van kopen op krediet. Het geld wordt namelijk niet direct van je bankrekening afgeschreven, maar eens in de zoveel tijd zal het totale benutte bedrag ineens van je rekening worden afgeschreven. Bij een debitcard is dat niet het geval, want daar gaat het om een prepaidcard, die opgewaardeerd moet worden voor gebruik. 
Hoe online een creditcard aanvragen?

Bij het aanvragen van een prepaid creditcard kun je kiezen voor de Payoneer Prepaid Mastercard. Deze kan gebruikt worden, zodra je het saldo hebt opgewaardeerd. Het enige wat je hoeft te doen is de gevraagde gegevens invullen en de aanvraag online verzenden. Bij de online aanvraag wordt om persoonlijke gegevens gevraagd, waar het vereist is om een mobiel nummer op te geven. Na het invullen van de gegevens wordt een overzicht getoond, waar de ingevulde informatie gecontroleerd kan worden en kan de online bestelling worden bevestigd.


  • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !