Payoneer, de prepaid mastercard®

Vraag een Payoneer card aan en ontvang $25,- op je accountWil jij tegen een lage jaarlijkse vergoeding gebruik maken van alle voordelen van een prepaid Mastercard®? Dan kies je gewoon voor de Payoneer Mastercard. Dat is een kaart waar je zelf een bedrag naar kunt overmaken om vervolgens te profiteren van alle voordelen. En het zijn dezelfde voordelen die je ook hebt met een gewone creditcard.

Kenmerkend verschil is dat je bij een gewone creditcard op krediet betaalt. De betaalde bedragen zullen periodiek van je bankrekening worden afgeschreven.
Bij de Payoneer Prepaid Mastercard® werkt dit anders. Je zorgt zelf dat er voldoende saldo op de kaart staat. En als je je kaart hebt opgewaardeerd met het geldbedrag dat je zelf bepaald kan hij ingezet worden als een effectief betaalmiddel.

Praktisch betaalmiddel

Tegenwoordig is het lastig om zonder creditcard door het leven te gaan. Er zijn al tal van bedrijven, zoals autoverhuurbedrijven, in het buitenland, waar het hebben van een creditcard noodzakelijk is. Buiten dat een creditcard vaak een vereiste is voor het (buitenlands) betaalverkeer, is het een ideaal en praktisch betaalmiddel.

Met de Payoneer Prepaid MastercarVraag een Payoneer card aan en ontvang $25,- op je accountd® kun je overal gebruik maken van dit praktisch betaalmiddel. Je hoeft alleen er voor te zorgen dat je saldo toereikend is. De Payoneer kaart is bovendien uiterst geschikt voor consumenten, die vanwege een BKR codering geen creditcard kunnen verkrijgen. De prepaid Mastercard® van Payoneer is dus ook voor die doelgroep een uitkomst.

Extra $5,- op uw Payoneer card !

Vraagt u via een van de links op deze site een Payoneer Mastercard® aan, ontvangt u nog eens $5,- extra op uw account.
Als u volgens de regels van Payoneer voldoet aan de eisen van goedkeuring en het ontvangen van de $25,- voor de aanmelding maken wij de extra $5- over op uw account.


  • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !