Payoneer card

payoneer-cardWereldwijd !

De Payoneercard wordt door veel bedrijven over de hele wereld gebruikt om uitbetalingen voor diensten of werkzaamheden op te doen.
Zo heeft u direct online toegang tot uw inkomsten zonder rompslomp met cheques en “wire transfers”, maar direct via internet via een beveiligde browser of smartphone applicatie.
Doet u veel (online) zaken met of voor bedrijven in het buitenland of heeft u veel internationale klanten en wilt u na een betaling direct toegang hebben tot uw inkomsten, dan is de Payoneer Mastercard de ideale en veiligste oplossing ! 
De Payoneercard is een echte MasterCard op prepaid basis. De kaart moet eerst worden opgeladen met geld en dan kan het worden gebruikt als een normale creditcard overal ter wereld waar MasterCard wordt geaccepteerd. Er is geen BKR toetsing.

Er is geen financiering, bkr toetsing of de rentekosten bij een Payoneercard MasterCard, want de kaart is prepaid. Uw bestedingsruimte is het bedrag dat u heeft opgeladen op de kaart. Eenvoudig en veilig. Wanneer u uw kaart heeft geactiveerd kunt u het opladen met creditcards, bankoverschrijvingen, cash vouchers en nog veel meer.  • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !