Waarom een debitcard of creditcard

Ervaring met een prepaid creditcard

Als ik de ervaring met een prepaid creditcard afzet tegen de ervaring met een doorsnee creditcard, dan kies ik om een aantal redenen voor de debitkaart. Deze prepaid creditcard heeft namelijk als voordeel, dat je altijd het overzicht van je financiën hebt.

Bij de andere betaalkaart, waarbij je op krediet betaalt, mis je dat overzicht. Tenzij je natuurlijk bereid bent om bij elke uitgave met de kaart de gegevens te bewaren en inzichtelijk te houden. Het grootste voordeel van de prepaid creditcard, zoals de Payoneer of Viabuy card, is dat je dus niet op krediet koopt of betaalt en dus geen schulden aan het opbouwen bent. 
Prepaid creditcard geschikt voor iedereen

De ervaring heeft inmiddels uitgewezen, dat de prepaid creditcard voor iedereen geschikt is. Zelfs voor mensen die zich in het verleden geconfronteerd hebben gezien met BKR problemen. Deze moderne kaart gaat namelijk voorbij aan welk BKR probleem dan ook.

De opwaardeerkaart is dan ook geschikt voor consumenten, die geen schulden willen aangaan en het overzicht op de financiën te allen tijde in de gaten willen houden. De kaarten dienen als efficiënt betaalmiddel en ontlopen elkaar dan ook niet. Bovendien is de vormgeving van de opwaardeerkaart te vergelijken met het design van een echte creditcard. Overigens zijn er ook aan het gebruik maken van de prepaid creditcard kosten verbonden zoals bij een gewone creditcard ook het geval is.

Wil jij ook de voordelen ervaren van een efficiënt betaalmiddel? Dan kun je de Payoneer of de Viabuy card online aanvragen


  • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !