De voordelen van een debit creditcard

SkrillDe debit creditcard is eigenlijk een prepaid creditcard. Een creditcard waar men niet rood op kan staan.
Het is dus ook niet mogelijk om geld te “lenen” met de creditcard en op het einde van de maand in een keer af te betalen. Al het geld dat je uitgeeft met deze kaart moet je van te voren op de creditcard zetten. De debitcard moet dus “opgeladen” worden. Dit heeft als voordeel dat je niet in de schulden kan komen met een debitcard. Ook kom je nooit voor onverwachte onkosten.
En een van de grootste voordelen van het prepaid is dat er geen BKR registratie controle nodig is. Er wordt namelijk geen geld voorgeschoten door de creditcard maatschappij.
Iedereen kan dus voortaan een creditcard hebben !
 VIABUY Prepaid Master Card

Maar waarom wil je dan toch een creditcard hebben als je niet op krediet kan kopen?
Dit heeft te maken met de voordelen van de creditcard. Mastercard wordt op miljoenen betaal punten over de wereld geaccepteerd. Ook op de debitcard staat het Mastercard logo.
Deze creditcard word namelijk ook door Mastercard uitgegeven. Dit betekend dat je met jouw debitcard ook op die miljoenen punten over de hele wereld kan betalen.

verzekerenVerder zitten er nog de voordelen van verzekeringen en garanties aan vast. Een aankoop met een creditcard is gelijk verzekerd en je hebt altijd een bewijs van aankoop voor de garantie. Het is namelijk met jouw persoonlijke kaart aangekocht.
Dan komen er nog de aankopen via internet. In Nederland kan al veel met iDeal betaald worden. Maar wanneer je een aankoop doet in het buitenland of een webshop die niet Nederlands is, dan is een creditcard zeer handig. Meestal is dit voor een Nederlandse koper zelfs de enige mogelijkheid.
Ook hier kan natuurlijk gewoon gebruik maken van je debitcard op dezelfde manier als een creditcard die je zou gebruiken. En het kan nog verder gaan.hotel

Wanneer je via internet een hotel overnachting reserveert moet je niet alleen de overnachting betalen met de creditcard maar ook bij aankomst meestal 50 euro borg afgeven. Voor de borg kan je ook je debitcard afgeven. Zelfs wanneer je het bedrag niet op je debitcard hebt staan. Een hotel ziet namelijk niet het verschil tussen een creditcard en een debitcard.   • Skrill Prepaid Creditcard aanvragen

    Er kan een prepaid creditcard aangevraagd worden bij Skrill. De mastercard® ontvang je daarna binnen enkele dagen direct thuis en via internet kun je alles met betrekking tot de Skrill Prepaid Mastercard® online regelen via een beveiligde internetverbinding.

    Vraag de Skrill prepaid credit card aan !